Welkom bij Helder Hypotheek

Helder Hypotheek staat al jarenlang voor een heldere en transparante beloning voor de hypotheekadviseur.


Persoonlijk en concreet

U durft te dromen. En u maakt plannen. Bijvoorbeeld met betrekking tot uw woonsituatie, uw bedrijf of uw kinderen. Maar boven alles wilt u de realiteit niet uit het oog verliezen. Lusten en lasten moeten in evenwicht blijven.


Onafhankelijk Financieel Advies

Ambities en zekerheden kunnen prima hand in hand gaan. Maar hoe de verhoudingen tussen die twee liggen is per persoon verschillend. Om een goed beeld te krijgen van een situatie, werken de adviseurs van Helder Hypotheek vanuit een persoonlijke relatie met haar klanten.
Nadat wij alles goed in kaart hebben gebracht, gaan we op zoek naar mogelijkheden en financiële oplossingen. Dat kan bijvoorbeeld een hypotheek, levensverzekering, overlijdensrisicoverzekering, woonlasten- of schadeverzekering zijn.
U bent het beste gebaat met een kwalitatief hoogwaardig, onafhankelijk advies tegen de laagst mogelijke prijs. Hypotheken, verzekeringen en andere financiële zaken liggen diep geworteld in iemands persoonlijke situatie. Daarom hebben wij graag regelmatig contact met onze klanten. Zo maken wij al ruim twintig jaar financiële dienstverlening persoonlijk en concreet.

Om dit regelmatig contact te bevorderen én betaalbaar te houden, maken veel van onze klanten al jaren gebruik van onze speciale abonnementen voor een optimale begeleiding. Hier leest u er meer over. 


Op deze website vindt u veel informatie over ons bedrijf, onze service, diensten & producten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar! Het eerste kennismakings of oriënterend gesprek nemen wij graag voor onze rekening.

Dienstverleningsdocument


Helder Hypotheek staat met een heldere werkwijze helemaal in dienst van u als klant en treedt niet op als verkoper van financiële producten van een bank of verzekeraar. Onze werkwijze hebben wij samengevat in ons dienstverleningsdocument.


Hierin hebben wij precies vastgelegd wat u van ons mag verwachten, welke verschillende stadia van het adviesproces worden doorlopen en wat wij u hiervoor in rekening brengen. Daarnaast wordt ook nadrukkelijk opgenomen wat wij van u verwachten. Want zonder uw volledige informatie kunnen wij ons werk niet goed doen.

Download DVD Hypotheek
Download DVD Risico
Download DVD Vermogen

Hypotheek / Makelaars / Verzekering 2020 ©