“Helder Hypotheek, Makelaars en Verzekering”

 

Wie zijn wij?

Een daadkrachtig, betrouwbare en creatieve makelaar in Deventer. Het kantoor richt zich op het midden en hogere segment in Deventer, Diepenveen, Bathmen, Colmschate, Twello en Terwolde. De kracht van Helder is dat onze makelaar Bram Kamphuis in dit werkgebied wonen en leven en zich hierdoor makkelijk in de klant kunnen verplaatsen en uitstekend kunnen inspelen op wat de klant wil.


Historie

Helder Makelaars is ontstaan uit een overname in 2013 van het destijds 80 jaar oude makelaarskantoor Rodenburg Woningmakelaars. Medio 2013 heeft Rob Schouten het overgenomen van de vorige eigenaars. Ons kantoor ligt aan de rand van het centrum van Deventer aan de Mr.H.F.de Boerlaan 32 op de hoek met de Kazernestraat.


Rob Schouten

‘Inmiddels werk ik al ruim 22 jaar in de makelaardij en financiële dienstverlening en ben ik sinds medio 2013 de nieuwe eigenaar van dit leuke en frisse kantoor. In 1989 ben ik begonnen bij Rodenburg en was als directeur verantwoordelijk voor de hypotheekafdeling. In 2000 werd ik mede-eigenaar van Rodenburg Makelaars. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. In goed overleg heb ik mijn aandeel in Rodenburg verkocht en daarvoor teruggekocht Helder Hypotheek met vestigingen in Deventer, Apeldoorn en Zwolle, Helder Verzekering en de woningmakelaardij in Deventer die voortaan verder gaat onder de naam Helder Makelaars.’

Werkgebied


Wij zijn met de advisering bij het  kopen of verkopen van een huis actief in de plaatsen Deventer, Diepenveen, Bathmen, Colmschate, Twello en Terwolde. Dit zijn de gebieden waar wij ons het meest thuis voelen. Wij kennen de leuke plekken maar natuurlijk ook de minder leuke plekken. Hier hebben we in onze advisering elke dag weer profijt van.


Meer informatie over Helder Makelaars?

Check www.helder-makelaars.nl

 

Hypotheek / Makelaars / Verzekering 2020 ©