Nieuwbouw kopen

Dit is het moment om samen met onze makelaars een huis te kopen!

Aankoopbegeleiding, waarom?
Wat moet u bieden, hoe moet u onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet men vervolgens de afspraken in de definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring. Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. 

Dit is het moment om een huis te kopen. Er is veel aanbod en in combinatie met de huidige economische situatie zorgt dit er voor dat de aankoopmakelaar voor u een uitstekend onderhandelingsresultaat kan realiseren.  


Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!
Zeker niet wanneer u kiest voor onze Eenmalige Aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat u het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars van Rodenburg worden door u beloond op basis van het voor u gerealiseerde onderhandelingsresultaat.  

U zoekt de bekende speld in een hooiberg, heeft geen tijd om -zoals wij dat voor u kunnen doen- alle hoeken en gaten van de woningmarkt in de gaten te houden. U merkt dat de woningen die u leuk vindt steeds net voor uw neus verkocht zijn? Kies dan voor het Rodenburg Makelaars Full Service Pakket en wij nemen u alle zorg uit handen......  

Meer informatie over dit onderwerp of andere zaken met betrekking tot de makelaardij kunt u vinden op de website www.helder-makelaars.nl

AANBOD

Hypotheek / Makelaars / Verzekering 2020 ©