Een woning verkopen

Stap 1 Kennismaken
In uw relatie met een makelaar draait het uiteindelijk om twee dingen: vertrouwen en communicatie. Daarom nemen wij graag ruim de tijd om persoonlijk met u kennis te maken. Uiteraard bij ú thuis. Niet alleen om een eerste indruk te krijgen, maar ook om alle ins & outs van uw woning te leren kennen.

Stap 2 Het persoonlijk verkoopplan
Aansluitend stellen wij een persoonlijk verkoopplan voor u op. Een uniek Dynamis-concept, waarbij wij samen een optimale verkoopstrategie voor uw woning uitstippelen. 
In overleg met u bepalen wij hoe wij uw woning optimaal op de woningmarkt kunnen aanbieden. Zo stemmen wij de manier van presenteren af op de te bereiken doelgroep. Van stille verkoop tot een intensieve verkoopcampagne; nét wat u wenst.
  

Stap 3 De waardebepaling
Omdat wij de lokale en regionale woningmarkt van binnen en buiten kennen, kunnen wij de waarde en de courantheid van uw woning glashelder vertalen naar een realistische vraagprijs. Bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, marktposities en alle verdere lasten & lusten die aan uw pand verbonden zijn; wij wegen ze allemaal vakkundig mee....

Meer informatie over dit onderwerp of andere zaken met betrekking tot de makelaardij kunt u vinden op de website www.helder-makelaars.nl

MEER INFO

Hypotheek / Makelaars / Verzekering 2020 ©